Contact

 

  • Inschrijven en annulatie:

Je kan je inschrijven via de website of door mij een mailtje te sturen naar: ateljeesv@gmail.com met de vermelding van welke cursus je wil volgen en met vermelding van de gekozen dag. Graag de juiste gegevens van naam, adres, telefoonnr. Je krijgt dan een mail terug waarop de bevestiging van de cursus en het betalende bedrag zal staan. Je inschrijving is pas geldig na het betalen van het inschrijvingsgeld voor de gekozen cursus op rekeningnummer: BE28363197664620.

Annuleer je één maand voor het begin van de cursusreeks, dan betaal ik graag je bedrag terug verminderd met 30€ administratiekosten.
Annuleer je minder dan één maand voor het begin van de reeks? Enkel als iemand die op de wachtlijst staat je plaats kan innemen, betaal ik je inschrijvingsgeld terug verminderd met 30€ administratiekosten.

GSM Sabine: 0477895214

  • Voorwaarden:

Bij afwezigheid van een les gelieve zeker een week op voorhand te verwittigen, de lessen kunnen ingehaald worden tijdens een maand na deze afwezige datum (bvb op een ander lesmoment tijdens de week) maar is zeker niet gegarandeerd vanwege de andere cursisten.

 

Adres van het atelier:

Ateljee SV
Diamantfabriek

Diamantstraat 7
2275 Wechelderzande

 

Administratieve gegevens:

Van Ael – Vermetten BV
Westmallebaan 88
2980 Zoersel
BE0744553786

 

Parkeren:

Graag aan de overzijde, aan de straatkant van het atelier, de parking aan de zijkant van het gebouw zijn voorzien voor de andere activiteiten die daar plaats vinden,  ook moet hier dagelijks door vrachtwagens geleverd worden, dus geen goed idee om daar te parkeren, best aan de straatkant.